Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Νέο ΔΣ στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης ΤέχνηςΠρόεδρος ο Νικόλαος Κλαμαρής


Μετά τη λήξη της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης και την παραίτηση του Προέδρου κ. Νίκου Καλογερά, που είχε από καιρό τεθεί στη διάθεση του Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος διόρισε το νέο ΔΣ του ΕΜΣΤ. Η σύνθεσή του έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Νικόλαος Κλαμαρής (Ομότιμος καθηγητής Νομικής Σχολής Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών).
Αντιπρόεδρος: Σοφία Στάικου (Διοικητικό επιχειρηματικό στέλεχος).
Μέλη: Άγγελος Αντωνόπουλος (Αναπληρωτής καθηγητής Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών), Αθανάσιος Κυρατσούς (Αρχιτέκτων μηχανικός PHD), Βικτωρία Ευθυμιάδου (Δικηγόρος), Χρήστος Βλασσόπουλος (Δικηγόρος), Νικόλαος Βερνίκος (Πρόεδρος Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου), Αφροδίτη Λίττη (Αναπληρώτρια καθηγήτρια Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών) και Μιχάλης Παπαδάκης (Εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος).
Mε δήλωσή του ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του απερχομένου ΔΣ για το έργο που παρήγαγαν και για την προσφορά τους στην ευρύτερη προσπάθεια για το νέο Μουσείο.
Πηγή : http://www.archaiologia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάγια Πικάσο / Πέθανε η κόρη του σπουδαίου ζωγράφου

  Η μεγαλύτερη κόρη του Πικάσο, πρωτοστάτησε σε πολλές σημαντικές δωρεές της κληρονομιάς του στο γαλλικό κράτος Η κόρη του Πάμπλο Πικάσο και...