Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Πάσχα στους Αγίους Ασωμάτους με την εκπομπή «Prime Time» του Extra

πηγή http://www.aeginalight.gr/

Ο προαύλιος χώρος της εκκλησίας των Αγίων Ασωμάτων γέμισε από καλούδια –πασχαλινά και μη- φτιαγμένα απ’ τις νοικοκυρές της περιοχής, τις γυναίκες του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίων Ασωμάτων και Κοντού. Η σούβλα στήθηκε και το τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής «Prime Time» ξεκίνησε γυρίσματα. Η παρουσιάστρια Πόπη Δημητριάδη, γνώριμη πλέον στην Αίγινα, μιας και στις αρχές του Μάρτη έκανε ένα ακόμη αφιέρωμα στο νησί, επέλεξε για την εκπομπή της Κυριακής του Πάσχα να παρουσιάσει τους Αγίους Ασωμάτους, τις μελωδίες της Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής Σχολής Αίγινας, τους βηματισμούς του Χορευτικού Τμήματος του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου, την τεχνική του κοπανελιού και να κομίσει τις εντυπώσεις του αιγινήτικου αναστάσιμου ξεφαντώματος πανελλαδικώς.
Το γλέντι στήθηκε εχθές, το τελευταίο Σάββατο του μήνα, με τους παριστάμενους να μιλούν στην κάμερα της εκπομπής για τις δράσεις της περιοχής. Πάρτε μία ιδέα, πριν την προβολή στους δέκτες του Extra, από τις φωτογραφίες των Στέλλα Μεθενίτη και Ντίνας Χατζίνα, οι οποίες και δημοσιεύτηκαν στη σελίδα του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίων Ασωμάτων και Κοντού στο «Facebook».






Τόνια Ζαραβέλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάγια Πικάσο / Πέθανε η κόρη του σπουδαίου ζωγράφου

  Η μεγαλύτερη κόρη του Πικάσο, πρωτοστάτησε σε πολλές σημαντικές δωρεές της κληρονομιάς του στο γαλλικό κράτος Η κόρη του Πάμπλο Πικάσο και...