Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Workcamp στο μουσικό φεστιβάλ της λίμνης Leigo-εργασία και διακοπές!

πηγή http://www.elculture.gr/

Η εβδομαδιαία πρόταση εθελοντισμού από τους Citizens in Action
stories from the sea ελcBLOG - Workcamp στο μουσικό φεστιβάλ της λίμνης Leigo
16.05.2014
Κείμενο: ελc team
Οι Citizens in Action αυτή τη βδομάδα σας προτείνουν να συμμετάσχετε σ' ένα μοναδικό μουσικό φεστιβάλ που διοργανώνεται στη λίμνη Leigo στη Νότια Εσθονία, σε περιοχή με πλούσιο και πανέμορφο φυσικό περιβάλλον.
Το φεστιβάλ διοργανώνει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Leigo Concerts σε συνεργασία με την οργάνωση EST-YES και η ιδιαιτερότητά του έχει να κάνει με το γεγονός ότι διεξάγεται στη φύση, με τις μουσικές μπάντες να παίζουν σ' ένα μικρό νησί μέσα στη λίμνη Leigo και το κοινό να παρακολουθεί από τις ακτές γύρω απ' τη λίμνη. Στην περιοχή, κοντά στην πόλη Otepaa, υπάρχει η οικοτουριστική φάρμα Leigo, την οποία επισκέπτονται πολλοί τουρίστες όλο το χρόνο. Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ και την περιοχή μπορείτε να βρείτε εδώ.

Όσοι συμμετάσχουν ως εθελοντές/ντριες στο workcamp θα εργαστούν κυρίως στην προετοιμασία της σκηνής και των εγκαταστάσεων που χρειάζονται για το φεστιβάλ. Στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται ο καθαρισμός και η οριοθέτηση της περιοχής, η δημιουργία σημείων πληροφοριών, η συντήρηση των σκηνών, κ.ά. Η δουλειά διαρκεί 6-7 ώρες.
Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ (8 & 9 Αυγούστου) οι εθελοντές μπορούν ν' απολαύσουν τη μουσική μαζί με τους συμμετέχοντες.

Η διαμονή των εθελοντών θα γίνει σε δωμάτια 3-4 ατόμων και θα χρειαστεί να φέρουν μαζί τους sleeping bag. Στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνεται μπάνιο, ενώ μία ή δυο μέρες ίσως χρειαστεί να διαμείνουν σε σκηνές. Κατά τη διάρκεια του workcamp οι εθελοντές/ντριες μπορούν ν' απολαύσουν την περιοχή γύρω απ' τη λίμνη, να κάνουν μπάνιο, ηλιοθεραπεία, κανό, αλλά και να επισκεφθούν τα γύρω ιστορικά μνημεία στο Tartu και το Otepaa.
Το διεθνές workcamp θα διαρκέσει από 03.08.2014 έως και τις 12.08.2014.
Για περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο πρόγραμμα εθελοντισμού, αλλά και για να μάθετε λεπτομέρειες για τη διαδικασία συμμετοχής πατήστε εδώ.
**
Για να ενημερώνεστε συνεχώς για τα καινούρια workcamps που ανακοινώνονται μπορείτε να κάνετε like στη σελίδα των Citizens in Action στο facebook
- See more at: http://www.elculture.gr/elcblog/article/leigo-lake-cia-855738#sthash.tgMxMdSJ.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάγια Πικάσο / Πέθανε η κόρη του σπουδαίου ζωγράφου

  Η μεγαλύτερη κόρη του Πικάσο, πρωτοστάτησε σε πολλές σημαντικές δωρεές της κληρονομιάς του στο γαλλικό κράτος Η κόρη του Πάμπλο Πικάσο και...