Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Το Κολλέγιο Μεταφυσικών Επιστημών τώρα και στην Αίγινα - Πρώτο τετράωρο εργαστήριο την Κυριακή 4 Μαίου


Το Κολλέγιο Μεταφυσικών Επιστημών τώρα και στην Αίγινα - Πρώτο τετράωρο εργαστήριο την Κυριακή 4 Μαίου
Ομιλήτρια η Πρόεδρος του Κολλεγίου Δρ. Τεό Βράτολη- Βόλχαουπτ
Χώρος : Αίθουσα Συλλόγου Γυναικών Αίγινας
Ώρα προσέλευσης : 14.30
Ωρα διεξαγωγής εργαστηρίου : 15.00-19.00
Μηνιαίο Κόστος / επένδυση ζωής 20 ευρώ
Δήλωση Συμμετοχής Απαραίτητη μέχρι 2 Μαίου στο τηλέφωνο 6941654976 ή στο email dinac71@gmail.com

=================================================================
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Το Κολλέγιο Μεταφυσικών Επιστημών είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που λειτουργεί στην Ελλάδα από το 2006, με στόχο την υποστήριξη της έρευνας, της ανταλλαγής γνώσεων, της ατομικής ενεργοποίησης και πρακτικής εφαρμογής των μεταφυσικών, ανθρωποκεντρικών αρχών σε όλους του τομείς της κοινωνικής ζωής καθώς και της δημιουργίας νέων κοινωνικών προτύπων που ανταποκρίνονται στις σημερινές ανάγκες της ανθρωπότητας.
Έχει σαν απώτερο όραμα την είσοδο της επιστήμης των Πρώτων Αρχών και Αιτίων, της Μεταφυσικής Επιστήμης, (Οντολογικής και Εφηρμοσμένης), στα σύγχρονα συστήματα διδασκαλίας όλων των βαθμίδων, ως απαραίτητου συστατικού της εκπαίδευσης που στοχεύει στην ολοκλήρωση και τελειοποίηση του ατόμου και όχι στην μονομερή τεχνοκρατική εξειδίκευση.
Το Κολλέγιο αποτελεί μεταξύ άλλων, την παρουσία στην Ελλάδα του College of Divine Metaphysics, (Arroyo Hondo, New Mexico, U.S.A.) που ιδρύθηκε το 1918 και λειτουργεί συνεχώς μέχρι σήμερα, στα πλαίσια του New Thought Movement, μίας παγκόσμιας δραστηριοποίησης στα μεταφυσικά θέματα, που ξεκίνησε στα τέλη του προπερασμένου αιώνα. Για το σκοπό αυτό, ερευνά με επιστημονικό τρόπο και σοβαρότητα τα θέματα που άπτονται της Μεταφυσικής Επιστήμης.
Ήδη το Κολλέγιο έχει δραστηριοποιηθεί από επταετίας με βιωματικά εργαστήρια και μαθήματα εξ αποστάσεως, με διαλέξεις, σεμινάρια, συμπόσια, ημερίδες, εργαστήρια κοινωνικής αναγέννησης, παρουσία στα ΜΜΕ, επιστημονικές έρευνες και πολλές άλλες δραστηριότητες.
Κολλέγιο Μεταφυσικών Επιστημών
Τηλ. Επικοινωνίας 6974197636

FacebookBlog: Κολλέγιο Μεταφυσικών Επιστημών

Τεό Βράτολη – Βολχάουπτ

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΤΕΟ ΒΡΑΤΟΛΗ-ΒΟΛΧΑΟΥΠΤ
 Η Τεό Βράτολη-Βολχάουπτ (Ms.D., D.D., Ph.M.), Μεταφυσικός Φιλόσοφος, Θεολόγος και Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων, πρόεδρος του Κολλεγίου Μεταφυσικών Επιστημών, σπούδασε Θεολογία και Μεταφυσική Επιστήμη (Οντολογική και Εφηρμοσμένη), στο Κολλέγιο Θεολογικής Μεταφυσικής της Glendora, της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, καθώς και Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών στην Ελλάδα (EAΠ) και στην Αγγλία. Εξειδικεύεται επίσης στην επιστήμη της αγωγής του ανθρώπου (εκπαίδευση ενηλίκων) στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.
Μαθήτευσε στη σχολή του Δρα Γ. Βασιλείου, μεταφυσική ψυχολογία και φιλοσοφία και ερευνά τη Μεταφυσική για περισσότερο από 30 χρόνια, από τότε δηλαδή που έλαβε το «εσωτερικό κάλεσμα».
Εργάστηκε για περισσότερο από 25 χρόνια στο διεθνή επιχειρησιακό τομέα σαν στέλεχος μεγάλης πολυεθνικής και αντελήφθη από νωρίς τα μεγάλα οικονομικά, τεχνοκρατικά και επιχειρησιακά αδιέξοδα της εποχής μας, την έλλειψη ανθρωποκεντρικού προσανατολισμού των επιχειρήσεων και την παρεννοημένη χρήση του χρήματος και των  φυσικών και πνευματικών πόρων και δυνάμεων του πλανήτη. Για τους λόγους αυτούς, έθεσε σαν στόχο ζωής, την αφοσίωση στην αποκατάσταση του ανθρωποκεντρικού εστιασμού στον εκπαιδευτικό – οικονομικό – επιχειρησιακό τομέα, καθώς και σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής, καθώς και στην απελευθέρωση του ανθρώπου δια της Γνώσης.
Μέσα από αυτό το όραμα ιδρύθηκε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Κολλέγιο Μεταφυσικών Επιστημών».
Συντονίζει τα τακτικά βιωματικά εργαστήρια Μεταφυσικών Σπουδών του Κολλεγίου Μεταφυσικών Επιστημών στην Ελλάδα και κάνει εισηγήσεις  πάνω σε θέματα της Επιστήμης των Πρώτων Αρχών και Αιτίων, της Μεταφυσικής Φιλοσοφίας.
Δίδαξε επί σειράς ετών στα επιμορφωτικά προγράμματα του Λαϊκού Πανεπιστημίου της Γερμανικής Σχολής Αθηνών “Μεταφυσική Φιλοσοφία στην πράξη” και έχει συμμετάσχει σαν εισηγήτρια στα επιμορφωτικά προγράμματα του Λαϊκού Πανεπιστημίου της Ακαδημίας των Πολιτών σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.
Έχει παρουσιάσει εκπαιδευτικά εργαστήρια με θέματα, Η Δυναμική Της Ομάδας, Η Δύναμη των Αρχετύπων και τα Ιερά Συμβόλαια, Αποθέματα ενέργειας του ατόμου, Ψυχική Προστασία, Σχέση της Μεταφυσικής Άποψης με την Κβαντική Φιλοσοφία και τη Θεωρία των Παράλληλων Συμπάντων και πρακτική αξία αυτής της γνώσης, Ανθρώπινη Αύρα, Η Επιστήμη των Ονείρων,  Η τέχνη του Σκέπτεσθαι, Θετική Ψυχολογία και Αρχές του Γκάντι στη Ζωή μας και άλλα.
Έχει συμμετάσχει ενεργά και συνοργανώσει πολυάριθμα φιλοσοφικά και μεταφυσικά Συμπόσια και ημερίδες.
Έχει δώσει συνεντεύξεις και συμμετοχή σε ποικίλες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.
πηγή http://neesmaties.org/%CF%84%CE%B5%CF%8C-%CE%B2%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%B7-%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CF%87%CE%AC%CE%BF%CF%85%CF%80%CF%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάγια Πικάσο / Πέθανε η κόρη του σπουδαίου ζωγράφου

  Η μεγαλύτερη κόρη του Πικάσο, πρωτοστάτησε σε πολλές σημαντικές δωρεές της κληρονομιάς του στο γαλλικό κράτος Η κόρη του Πάμπλο Πικάσο και...