Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Αναγέννηση - Κυνήγι Θησαυρού στην Αθήνα

Διοργάνωση από την εταιρεία Βe A Greek




Στην 5η Δράση μας θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε το μυστικό του Leonardo Da Vinci και της Αναγέννησης μέσα από ένα συναρπαστικό κυνήγι θησαυρού το οποίο θα εκτυλιχθεί στο κέντρο της Αθήνας!

Η Be a Greek δημιούργησε για εσάς μία μοναδική περιπέτεια στην καρδιά της Πρωτεύουσας. Επιστρατεύστε τις γνώσεις σας, την ευφυΐα και τη δημιουργικότητά σας και ακολουθήστε τα χνάρια σπουδαίων μορφών της Αναγέννησης καθώς αναζητούν το μυστικό της ολοκλήρωσής τους. 

Η Δράση μας θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Αθήνας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να περιηγηθείτε στις πανέμορφες συνοικίες της πόλης μας, όπως η Πλάκα, η Ακρόπολη, το Σϋνταγμα, το Θησείο και το Μοναστηράκι και να ανακαλύψετε τα σημάδια που μέχρι πρότινος αγνοούσατε.

Φτιάξτε την ομάδα σας και αδράξτε την ευκαιρία να προσφέρετε στον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας μια αξέχαστη εμπειρία, συνεργασίας, γέλιου, μυστηρίου και πάνω απ' όλα όμορφων αναμνήσεων!

Πως όμως, ο Leonardo έφτασε στην Αθήνα για να ανακαλύψει αυτό που τόσο παθιασμένα αναζητούσε σε ολόκληρη τη ζωή του;

Αποτελεί κι αυτό ένα μυστήριο το οποίο θα σας αποκαλύψουμε σιγά σιγά, γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι...


Σημαντικές Πληροφορίες

• Ημερομηνία Διεξαγωγής: Κυριακή 30 Απριλίου 2017
• Ώρα Έναρξης Ξενάγησης: 10:00
• Ώρα Λήξης: 17:00
• Κόστος Συμμετοχής: 10€ / άτομο
• Μέγιστος αριθμός μελών ανά ομάδα: 10
• Σημείο Συνάντησης: Έξω από το Μετρό Ευαγγελισμού, εντός του Πάρκου

* Για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής της Δράσης μας, σας καλούμε να είστε στο σημείο πραγματοποίησής της 15 λεπτά πριν από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης. Για λειτουργικούς λόγους, θα τηρηθεί αυστηρά η ώρα έναρξης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.beagreek.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάγια Πικάσο / Πέθανε η κόρη του σπουδαίου ζωγράφου

  Η μεγαλύτερη κόρη του Πικάσο, πρωτοστάτησε σε πολλές σημαντικές δωρεές της κληρονομιάς του στο γαλλικό κράτος Η κόρη του Πάμπλο Πικάσο και...