Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ
ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
08720583c663b03557861c058863c040_XL
Στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών δράσεων της Τεχνοδράσης (International Actionart) – Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και με αφορμή το έτος που διανύουμε ως έτος ελληνορωσικής φιλίας, λειτουργούν σεμινάρια Ρώσικης Γλώσσας για 5η συνεχή χρονιά.
Στα τμήματα μας, μπορούν να μετέχουν μέλη και φίλοι του Ομίλου μας, τόσο αρχάριοι μαθητές όσο και προχωρημένοι.
Η έκβαση των σεμιναρίων, στέφεται κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία, καθώς όλοι οι μαθητές που συμμετέχουν στις εξετάσεις του Ινστιτούτου Πούσκιν για πτυχίο Ρωσικών, σημειώνουν υψηλές βαθμολογίες, αλλά επιπρόσθετα βρίσκουν άμεσα εργασία στον τουριστικό κλάδο. Η ρωσίδα καθηγήτρια Ιρίνα Γκόρνοβα ενεργό μέλος του Ομίλου μας, διαθέτει μεγάλη εμπειρία και υψηλή μεταδοτικότητα. Τα καινούρια τμήματα για τα σεμινάρια ξεκινάνε μέσα Σεπτεμβρίου. Θα πραγματοποιούνται σε έναν εκπαιδευτικό χώρο ,άρτια διαμορφωμένο που βρίσκετε πλησίον του κρατικού νοσοκομείου της Νίκαιας.
Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για την εκμάθηση της γλώσσας κάνοντας την αίτηση σας. Μπορείτε να τη βρείτε στο site μας:http://www.unescopireas.gr/mathimata/dilosi.html , ή να μας στείλετε e-mail στο unescop@otenet.gr, είτε περνώντας από τα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 – Περιβολάκι – Νίκαια), στα τηλέφωνα: 210 4967757, 210 4179797_Fax: 210 4944564 που λειτουργούν 9:00-21:00 καθημερινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επόμενη μέρα για το Λεούσειο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα

  Θετικά ήταν τα συναισθήματα που δημιούργησε στους κατοίκους της Αίγινας η ανακοίνωση από την Περιφέρεια Αττικής για την έναρξη εργασιών αν...