Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου για γυρίσματα η Μαρίνα Αμπράμοβιτς

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου για γυρίσματα θα βρεθεί τη Δευτέρα 28 Μαρτίου η Μαρίνα Αμπράμοβις, η οποία αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Μουσείο Μπενάκη, όπου έως τις 24 Απριλίου παρουσιάζει το πρότζεκτ «As One», προσκεκλημένη του Πολιτιστικού Οργανισμού ΝΕΟΝ.
Η κινηματογράφηση αφορά τη δημιουργία ντοκιμαντέρ με τίτλο «Seven deaths - the documentary», το οποίο θα είναι αφιερωμένο στη μεγάλη Ελληνίδα σοπράνο Μαρία Κάλλας. Κατά τα γυρίσματα, η Αμπράμοβιτς θα περπατά μέσα στο μνημείο, πολύ πιθανόν σε ανάμνηση της αξέχαστης ερμηνείας που έκανε η ντίβα τον Αύγουστο του 1961 όταν αποθεώθηκε στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου στο ρόλο της «Μήδειας», από την ομώνυμη όπερα του Λουίτζι Κερουμπίνι.
Η κινηματογράφηση στον παραπάνω χώρο θα γίνει μετά το «πράσινο φως» που έδωσαν χτες τα μέλη του ΚΑΣ στο σχετικό αίτημα του ιδρύματος «Marina Abramovic Institute».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επόμενη μέρα για το Λεούσειο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα

  Θετικά ήταν τα συναισθήματα που δημιούργησε στους κατοίκους της Αίγινας η ανακοίνωση από την Περιφέρεια Αττικής για την έναρξη εργασιών αν...