Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ CHEF ΤΟΥ «ΚΑΠΠΟΣ ΕΤΣΙ» Δ.ΚΑΠΠΟ & Θ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ

ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

αφισα 2ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ CHEF ΤΟΥ «ΚΑΠΠΟΣ ΕΤΣΙ» Δ.ΚΑΠΠΟ & Θ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ

Οι CHEF του εστιατορίου μέσα από την μεγάλη τους αγάπη για το ποιοτικό φαγητό και θέλοντας να μοιραστούν μαζί σας τα μυστικά και τους τρόπους μαγειρικής, αποφάσισαν να διοργανώσουν μία σειρά σεμιναρίων που έχουν σκοπό  την γνωριμία του κόσμου με την παραδοσιακή ελληνική και διεθνή κουζίνα. Ο κύκλος των σεμιναρίων  αποτελείται από μια σειρά 11 μαθημάτων  και απευθύνεται σε όλους εκείνους που δηλώνουν  λάτρεις της κουζίνας.Θα υπάρχουν θεματικές ενότητες που θα αφορούν συγκεκριμένα θέματα όπως μοναστηριακή κουζίνα,κρασί και φαγητό,ασιάτικη κουζίνα ,δημιουργική κουζίνα και άλλα.
Οι παρουσιάσεις θα περιλαμβάνουν τεχνικές μαγειρικής,συμβουλές για σωστή επιλογή υλικών και συνδυασμών τους  και συζητήσεις σε θέματα γαστρονομικού ενδιαφέροντος.
Φυσικά δεν θα λείπουν και θέματα τα οποία αφορούν την σωστή παρουσίαση ενός γεύματος τόσο μέσα από το στήσιμο του φαγητού στο πιάτο αλλά μέχρι και την παρουσίαση της διακόσμησης ενός τραπεζιού.
Στην πρώτη μας συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου 2014 θα έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε την chef Κατερίνα Ρεμούνδου ,ιδιοκτήτρια του εστιατορίου «Ζοζέφ» στην Άνδρο.
Θα βρεθεί κοντά μας για να μας παρουσιάσει μοναδικές συνταγές και τεχνικές μαγειρικής όπως μόνο η ίδια ξέρει.
Σας περιμένουμε όλους στις γευστικές συναντήσεις μας.afisa teliki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάγια Πικάσο / Πέθανε η κόρη του σπουδαίου ζωγράφου

  Η μεγαλύτερη κόρη του Πικάσο, πρωτοστάτησε σε πολλές σημαντικές δωρεές της κληρονομιάς του στο γαλλικό κράτος Η κόρη του Πάμπλο Πικάσο και...