Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Δημιουργία Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων Αίγινας από το Ίδρυμα Ανδρέας Καψάλης- Δελτίο ΤύπουΜέλη και φίλοι,


Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 11:00

σας περιμένουμε στο κτίριο του Ιδρύματος Ανδρέα Καψάλη στην Λεωφόρο Πετρίτη στην περιοχή Λιβάδι Αίγινας.

για να καλωσορίσουμε τη νέα χρονιά με ένα διαφορετικό τρόπο φέτος...


Γίνε διασώστης....μπορείς...!!!

Η εμπειρία που αποκτάς μετά από ένα σεμινάριο ζωής όπως αυτό που πραγματοποιήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου από την Ομάδα διαχείρισης κρίσεων, μπορεί να προκαλέσει μοιραίους προβληματισμούς και υπέροχες πρωτοβουλίες. Μέσα από αυτή την διάδραση και την κοινή ευαισθησία για το νησί μας που δεν έχει τέτοια ομάδα αποφασίσθηκε με ενθουσιασμό η δημιουργία μιας Ομάδας Αίγινας από το Ίδρυμα Ανδρέα Καψάλη και τον σύλλογο φίλων του με βάση ετοιμότητας το κτίριο του και πιθανή εμβέλεια τον Αργοσαρωνικό και με εκπαίδευση πιστοποιημένη από την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων η οποία ασχολείται αυστηρά και με συνέπεια σύμφωνα με τα πρότυπα του ΟΗΕ στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
Αυτή η ομάδα θα αποτελείται από ευαισθητοποιημένους εθελοντές που τα απαραίτητα χαρακτηριστικά του προφίλ τους θα πρέπει να είναι: να καλύπτουν το 18 έτος και να είναι καλοί άνθρωποι. Μπορούν να δηλώσουν την διάθεση συμμετοχής τους στα τηλέφωνα 6977266678 | 6906253949 | 6974090570 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση idrimakapsalis@yahoo.gr ή με inbox στην σελίδα στο fb  kapsalis foundation SF .
Η πρώτη συνάντηση που θα λύσει όλες τις πιθανές απορίες θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 11:00 ημέρα όπου το Ίδρυμα θα δεξιωθεί και τα μέλη του για το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς.
Με αυτό τον τρόπο δίνεται το στίγμα για μια νέα αρχή στην οποία έστω κι ένας εθελοντής την στιγμή που μια ζωή βρίσκεται σε κίνδυνο είναι πολύτιμος…. και το νησί μας…. μας έχει ανάγκη όλους…

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος του Ιδρύματος
Φλώρα Καψάλη

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων
Ξανθένια Μαντά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επόμενη μέρα για το Λεούσειο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα

  Θετικά ήταν τα συναισθήματα που δημιούργησε στους κατοίκους της Αίγινας η ανακοίνωση από την Περιφέρεια Αττικής για την έναρξη εργασιών αν...