Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΒΑΛΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ICSIMAT 2018!!!

O αγαπημένος, σε όλους όσους τον γνωρίζουμε εδώ στην Αίγινα, νέος καλλιτέχνης Παύλος Βαλωμένος  είναι  απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Γνώρισε και αγάπησε τη ζωγραφική από παιδί και διακρίθηκε στις εξετάσεις της Σχολής Καλών Τεχνών. Έχει συμμετάσχει σε αρκετές εκθέσεις με μεμονωμένα έργα, τα οποία απέσπασαν πολύ καλές κριτικές από τους ειδικούς και αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το κοινό. Το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια της γιορτής του φιστικιού ήταν η πρώτη φορά που άνοιξε το ατελιέ του στο κοινό και γνωρίσαμε καλύτερα τη δουλειά του. 

Την Παρασκευή  το βράδυ 19 Οκτωβρίου είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν και οι σύνεδροι του ΙCSIMAT 2018. Πρόκειται για ένα διεθνές συνέδριο καινοτομίας Μάρκετινγκ και Τουρισμού που έλαβε χώρα από 17 έως 22 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Αmarilia της Βουλιαγμένης. Εκεί άνθρωποι από όλο τον κόσμο είδαν τον αιγινήτη ζωγράφο από κοντά, συνομίλησαν μαζί του σε ένα ευχάριστο κλίμα καθώς ο νέος εικαστικός μας παρουσίασε επιλεγμένα έργα του σε μία κατάμεστη αίθουσα.
Άνθρωποι από όλο τον κόσμο (Καναδάς, ΗΠΑ, Ευρώπη, Βόρεια Αφρική) γνώρισαν τον Παύλο και αρκετοί από αυτούς έδειξαν το ενδιαφέρον τους. Μία τυχερή από αυτούς είχε την τύχη να κερδίσει ένα έργο που πρόσφερε καθώς πραγματοποιήθηκε κλήρωση με δώρα την επόμενη μέρα. Η τυχερή ήταν η καθηγήτρια  από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής κα Διονυσία Φράγκου.
Το έργο που πρόσφερε ο Παύλος στο συνέδριο με πολύ αγάπη και απέσπασε θετικές κριτικές

Η Πυξίδα Πολιτισμού και η κοινότητα του ΙCSIMAT δεσμεύεται για ένα εκτενέστερο αφιέρωμα στον νέο πολλά υποσχόμενο καλλιτέχνη από το νησί μας που είναι σίγουρο πως η πορεία του θα είναι λαμπρή! 

Σε ευχαριστούμε πολύ Παύλο για την παρουσία σου στο συνέδριο ΙCSIMAT 2018!!!

@Πυξίδα Πολιτισμού 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επόμενη μέρα για το Λεούσειο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα

  Θετικά ήταν τα συναισθήματα που δημιούργησε στους κατοίκους της Αίγινας η ανακοίνωση από την Περιφέρεια Αττικής για την έναρξη εργασιών αν...