Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

YΠΟΤΡΟΦΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

Η Ακαδημία των Πολιτών στα πλαίσια των κοινωνικών της δράσεων προσφέρει μία υποτροφία ΔΩΡΕΆΝ φοίτησης στο Πρόγραμμα της διαδικτυακής επαγγελματικής δημοσιογραφίας ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ακαδημία των ΠΟΛΙΤΏΝ ανά την Ελλάδα και την Κύπρο, αξίας 500 ευρώ η καθεμία (επί 58 πόλεις).
 Δικαιούχοι είναι οι απόφοιτοι λυκείου, έως 25 ετών, με έφεση και απόλυτο σεβασμό στην ελληνική γλώσσα και την έκθεση, όπως αυτή αποδεικνύεται από τους ελέγχους, τη βαθμολογία στις πανελλαδικές και το απολυτήριο της Γ Λυκείου, που με δική τους φορολογική δήλωση ή της οικογένειάς τους μπορούν να αποδείξουν τη δυσκολία τους για σπουδές, με άριστη γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών και με διάθεση να ασχοληθούν επαγγελματικά με τη δημοσιογραφία.
 Όσοι επιλεγούν τελικά, κατόπιν εξέτασης των αιτήσεων από τη νομική σύμβουλο της Ακαδημίας, θα ενταχθούν σε ένα δεύτερο παράλληλο τμήμα, ξεχωριστό από εκείνο, το οποίο θα σχηματιστεί από όσους εισήχθησαν κανονικά στο Πρόγραμμα. Πληροφορίες κατά τις εργάσιμες ώρες στο 2251054739. 
Το δεύτερο αυτό τμήμα θα ξεκινήσει τη λειτουργία του τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου.
 Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ. 
Να σημειωθεί ότι καθόλη τη διάρκεια της φοίτησης οι επιλεγέντες θα ασχοληθούν με ρεπορτάζ και ανταποκρίσεις από τις περιοχές καταγωγής τους..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επόμενη μέρα για το Λεούσειο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα

  Θετικά ήταν τα συναισθήματα που δημιούργησε στους κατοίκους της Αίγινας η ανακοίνωση από την Περιφέρεια Αττικής για την έναρξη εργασιών αν...