Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ


1 σχόλιο:

  1. Η Ακαδημία των Πολιτών είναι μία Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, η οποία λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2010 υπό την επιστημονική εποπτεία του κ.Παπάνη Ευστράτιου, προέδρου της Ακαδημίας και Επίκουρου Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
    Η Ακαδημία των Πολιτών με απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου αποφάσισε την εκπόνηση προγράμματος Λαικής Επιμόρφωσης στην Αίγινα με τη μορφή Ανοιχτού Λαικού Πανεπιστημίου.
    εχτές ξεκίνησαν οι εγγραφές
    Θα πραγματοποιηθούν 26 τρίωρες διαλέξεις
    μία φορά την εβδομάδα
    κάθε δευτέρα

    για αυτή τη χρονιά θα διδαχθούμε δύο θεματικές ενότητες Θ.Ε 01ψυχολογία και Θ.Ε 02συμβουλευτική
    στο τέλος θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης
    υπάρχει προοπτική για να συνεχιστεί για αλλα τρία χρόνια με αλλα μαθήματα ( έτσι γίνεται σε ολες τις πολεις της Ελλάδας )
    μετά τα τέσσερα χρόνια θα δοθεί και συνολική βεβαίωση παρακολούθησης
    οι σπουδαστές έχουν μόνο την υποχρέωση να είναι παρόντες και να παρακολουθούν τις διαλέξεις , δεν χρειάζεται να κάνουν εργασίες ( δεν πρέπει να ξεπεράσουν τις 6 απουσίες για να μπορούν να πάρουν βεβαίωση )
    για να γραφτεί κάποιος χρειάζεται μία φωτοτυπία της ταυτότητας διπλής όψης και μία έγχρωμη φωτογραφία ( για το φοιτητικό πάσο με το οποίο θα υπάρχουν και διάφορες εκπτώσεις σε μαγαζιά της αίγινας)
    το κόστος συμμετοχής είναι 80 ευρώ ( θα δοθούν στην αρχή )
    όμως για πολύτεκνους, τρίτεκνους, αμεα, ανεργους και φοιτητές θα κοστίζει 40 ευρώ . Επίσης για μέλη συλλόγων που θα γραφτούν μαζικά πάνω απο δέκα ατομα πάλι ειναι 40 ευρώ

    Για ακόμη πληρέστερη ενημέρωση θα σας συνιστούσα να επισκεφτείτε τη κεντρική ιστοσελίδα : http://civilacademy.ucoz.org και βεβαίως το προφίλ στο facebook: http://www.facebook.com/AkademiaTonPoliton?ref=ts

    Ακαδημία των Πολιτών - Αρχική σελίδα
    civilacademy.ucoz.org
    Ακαδημία των Πολιτών - Αρχική σελίδα
    civilacademy.ucoz.org
    Ακαδημία των Πολιτών - Αρχική σελίδα
    civilacademy.ucoz.org
    Ακαδημία των Πολιτών - Αρχική σελίδα
    civilacademy.ucoz.org

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μάγια Πικάσο / Πέθανε η κόρη του σπουδαίου ζωγράφου

  Η μεγαλύτερη κόρη του Πικάσο, πρωτοστάτησε σε πολλές σημαντικές δωρεές της κληρονομιάς του στο γαλλικό κράτος Η κόρη του Πάμπλο Πικάσο και...