Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Εφαρμογή με ηχητικές ξεναγήσεις σε τόπους και μουσεία (video)


Ακουστικές και virtual ξεναγήσεις προσφέρει η βραβευμένη εφαρμογή για κινητά Clio Muse. Καλύπτει την Ελλάδα και άλλες 10 χώρες της Ευρώπης. 

Όπως είπε η συνιδρύτρια της Clio Muse Δάφνη Τσεβρένη, το 2012 άρχισε να λειτουργεί ως μια εφαρμογή αποκλειστικά για μουσεία, ακολουθώντας μια μεθοδολογία αφήγησης ιστοριών γύρω από συγκεκριμένα εκθέματα. Στην πορεία ανακάλυψαν την εφαρμογή παγκόσμια διαδικτυακά  τουριστικά γραφεία όπως booking και tripadvisor και η ιδέα εξελίχθηκε. 

Πλέον η εφαρμογή παρέχει ακουστικές θεματικές ξεναγήσεις και για περιπατητικές διαδρομές, μνημεία και τόπους. Η Clio Muse συνεργάζεται με τα μουσεία για να δημιουργήσει μια ξενάγηση ή με επαγγελματίες ξεναγούς και ανθρώπους του πολιτισμού. Ο χρήστης μπορεί να ακούει την ξενάγηση οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Στην εφαρμογή υπάρχουν δωρεάν ξεναγήσεις σε ποσοστό περίπου 30% του συνόλου των ξεναγήσεων. Οι περισσότερες από τις δωρεάν ξεναγήσεις έχουν δημιουργηθεί από μουσεία, ιδρύματα και πολιτιστικούς φορείς που θέλουν να δώσουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες τους να ξεναγηθούν δωρεάν στις συλλογές τους.

Επισκεφτείτε την σελίδα: https://cliomusetours.com

Aναδημοσίευση από  

 https://tetragwno.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάγια Πικάσο / Πέθανε η κόρη του σπουδαίου ζωγράφου

  Η μεγαλύτερη κόρη του Πικάσο, πρωτοστάτησε σε πολλές σημαντικές δωρεές της κληρονομιάς του στο γαλλικό κράτος Η κόρη του Πάμπλο Πικάσο και...